Een drukbestand aanleveren is niet zomaar gedaan. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Onder andere de techniek, ondergrond, kleuren en resolutie hebben grote invloed op het uiteindelijke resultaat. Wij weten waar we op moeten letten en hoe we bestanden aan moeten leveren.

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE PROJECTEN

Kwaliteits-drukwerk voor flyers, brochures, folders, posters, huisstijlen of POS-materialen. We verzorgen dit voor onze opdrachtgevers al meer dan 20 jaar. Met verschillende technieken en materialen. Het resultaat? Dat ziet u hieronder in een greep uit onze projecten.

Mooie vormgeving verdient mooi drukwerk

De mooiste ontwerpen blijven mooi als het juiste drukwerk erbij wordt gekozen. Er is veel verschil in papiersoorten, druktechnieken en drukkerij-specialismen. De juiste keuzes maken bij het product maakt zeker verschil. Ik help u graag bij het maken van deze keuzes. Voor het beste (reclame)drukwerk voor uw ontwerp en product.

Kwalitatief en betaalbaar door samenwerking met verschillende drukkerijen

Om uw drukwerk betaalbaar te houden en toch de beste kwaliteit te kunnen leveren, heb ik een ruime leverancierslijst voor drukwerk. Simpelweg omdat niet iedere drukkerij overal even goed of voordelig in is. Ik kijk in alle gevallen naar de beste betaalbare oplossing.

 

Drukkerijen en bestanden

Drukkerijen kunnen over het algemeen slechts met een beperkt aantal  bestanden overweg. Dat is natuurlijk geen onwil, maar drukwerk is nu eenmaal complexer dan printen. Ik spreek de taal van de drukker. Zo kunt u eenvoudig drukwerk bestellen, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met bestanden en de daarbij horende termen.

 

De beste druktechnieken bij het juiste drukwerk

Ieder ontwerp verdient een eigen druktechniek, papiersoort of afwerking. Voor briefpapier gelden andere eisen dan bijvoorbeeld voor een verkoopfolder.
Zeer kleine oplagen kunnen heel betaalbaar worden als de juiste techniek gekozen wordt. Zo kunt u sneller reclame maken dan u misschien dacht. En met het juiste ontwerp en vormgeving valt uw boodschap zeker op!