Met veel passie maken wij grafische ontwerpen op maat

Op zoek naar een grafisch ontwerper? De presentatie en vormgeving van uw bedrijf of product is erg belangrijk. U heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk! Wij verzorgen de grafische vormgeving van flyers, visitekaartjes, logo’s, brochures, affiches, verpakkingen en complete huisstijlen. Wij bieden hoge kwaliteit en snelle levertijd.

Iedereen is van harte welkom bij ons: bedrijven, zelfstandigen en particulieren.

Logo ontwerp

Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfslogo of wilt u uw oude logo vernieuwen voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres. René Meijer, De grafisch ontwerper van Maak reclame  heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van logo’s voor het bedrijfsleven.

Maak reclame zorgt ervoor dat u een logo krijgt dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.

 

Huisstijl ontwerp

De betrouwbaarheid van een bedrijf, product of dienst begint met een professioneel ontworpen logo, gevolgd door briefpapier, visitekaartje en envelop.  Een goede huisstijl sluit naadloos aan op het logo-ontwerp. Een goede huisstijl is uniek en zorgt ervoor dat uw bedrijf, product of dienst zich  onderscheidt van anderen, en een goede huisstijl is er een die consequent wordt doorgevoerd.
De investering in een professionele huisstijl verdient zichzelf terug

Wilt u een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Of is uw oude huisstijl toe aan verandering? Maak reclame ontwerpt deze graag voor u.