WordPress website laten  maken

WordPress website laten maken
U wilt een wordpress website laten maken en u vraagt zich af wat wij allemaal van uw kant nodig hebben om met uw nieuwe website te beginnen.

Hosting account
Wanneer u een website wilt laten maken dan heeft u een hostingpakket met domeinnaam nodig. Een domeinnaam is de URL die je vastlegt en waar bezoekers via een internet browser op terecht komen. Met een hostingpakket plaats je de website online zodat bezoekers van je domeinnaam een website te zien krijgen. De keuze uit de vele honderden hosting providers is lastig maar het is uiteraard wel van belang dat uw site altijd online is en snel laadt. Ook is het belangrijk dat de host, in geval van problemen, goed bereikbaar is en snelle support biedt.
De provider waar ik zelf mijn sites laat hosten en tevens een zeer aantrekkelijke prijs biedt is Cloud86.

Bekijk hier de webhosting pakketten die Cloud86 biedt. Het medium pakket volstaat ruimschoots om uw wordpress website op te laten hosten.

Maak een sitemap
Bepaal de structuur van de website. Wat worden de namen van de pagina’s en in welke volgorde wilt u de links naar deze pagina’s in het menu opgenomen hebben?

Lever de tekst op in één bestand
Aan de hand van de sitemap kunt u een MS Word-document maken, daarin komt dan alle tekst die straks op de wordpress website geplaatst moet worden.

Beeldmateriaal aanleveren
Lever bij voorkeur .Jpg, .Gif of .Png bestanden aan. Heeft u zelf geen beeldmateriaal beschikbaar dan kan ik beeldbankfoto’s gebruiken. De licenties zijn bij de prijs van de wordpress site ingesloten

Inspiratie websites
Geef een aantal voorbeelden van websites waar u zelf gecharmeerd van bent! Leg ook uit waarom deze voorbeelden u aanspreken! Heeft u specifieke wensen t.a.v de layout dan kunt eventueel een schetsje aanleveren. Hier vindt u een voorbeeld.

Heeft u aanvullende vragen of wilt u een opdracht plaatsen?